Yıllarca aklınızda ‘araba sahibi’ olmak vardı. Çalıştınız, durdunuz… Bazen sabırsızlandınız, bazen de “Biraz daha tasarruf edeyim, sonra nasıl olsa alırım…” diyerek kendinizi avuttunuz. 

Beklediğiniz o gün geldi. Siz hazırsınız, birikiminizi tamamladınız, ne kadar kredi çekeceğinize bile karar verdiniz. En sevdiğiniz modele en sevdiğiniz renk ile sahip oldunuz. Araç sahibi olmanın hiçte kolay olmadığına birebir, yıllarca bu hayali yaşayarak tanık oldunuz.

Hayallerinize ulaşmak için senelerce birikim yapmış olmanın yanı sıra çektiğiniz krediler de sizi epey yordu. Fakat ya gerçekten de kaza geliyorum demezse? Aracınız için yaptıracağınız kasko sigortası ile aracınızın kasko bedelini öğrenerek, hayatınızın ne kadar değerli olduğu bilincinin ilk adımını atabilirsiniz! Aracınız için seçeceğiniz en iyi sigorta teklifi; sizi asla gerçekleşmesini istemeyeceğimiz fakat gerçekleşirse de maddi olarak rahatlatacak ve üzerinizden biraz da olsa yük alacak bir ihtiyaçtır; kesinlikle bir lüks değildir.

Mal sahibi olmanın getirmiş olduğu sorumluluklar ve ödemelerin ne kadar boğucu olduğunu biliyoruz. Yorulmaya sizlerin de hakkı var! Hayatınızı ve güvenliğinizi sigortalamanın bedelinin vergiden düşülüp düşülmeyeceğini merak edebilirsiniz. Merak etmeyin! Çalışan ve/veya işveren olarak bazı sigorta primlerinizi vergiden düşmeye hakkınız var. Vergi indirimine sahip olan sigortalar ile hem işveren hem de çalışan bireylerin omuzlarındaki yük, avantaja çevrilmektedir. Hayatınız kadar değerli olan Hayat Sigortası, olası her türlü kaza ihtimaline karşı Ferdi Kaza Sigortası, yıllarını çalışarak geçirmiş ve günün sonunda emeğini almak isteyen herkes için olan Bireysel Emeklilik Sigortası gibi sigortalar, her biri için özenle belirlenmiş oranlarda vergiden düşülmektedir. Vergi indirimi konusunda zaman zaman yeni güncellemelerin yapıldığını unutmamak gerekir. Siz de bu gelişmeleri sıkı sıkı takip ederseniz, omuzlarınızdaki yükten bir nebze kurtulabilir ve rahatlayabilirsiniz.

“Sigorta yaptırmasına yaptırayım ama nasıl olacak bu iş?” diye soranların işi hiçte düşündükleri kadar zor değil! Sigorta teklifi almak için en yakın acenteye gidebilirsiniz. Kasko teklifinizi aldıktan sonra içiniz çok daha rahat etti değil mi? Peki, kasko teklifinizi almadan önce bunları bilmek ister miydiniz?

Aracınıza güvenliğiniz ile ilgili yapacağınız hiçbir yatırım sizin için lüks olmamalı. Fakat bazen bu yatırımları yaparken de lükse kaçıp kaçmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz… Ya da bu yatırımlar sizin cebinizi yoruyor fakat güvenliğiniz için yaptırmak zorunda olduğunuzu da biliyor olabilirsiniz. Öyleyse size hayallerinizi süsleyebilecek kasko özelliklerini söylememizi ister miydiniz?

Kazalardan belalardan, hırsızlıktan, yangından… Grevinden kargaşasına… Bitti mi? Hayır. Depreminden türlü doğal afetine… Teröründen sigara gibi nedenlerle meydana gelen yangın dışı zararlarına… Bitti mi? Asla! Çekilen, çektirilen aracın başına gelenler… İzin verilen yakıcı madde taşımından başına gelen türlü türlü zararlardan… Siz kaskonuzun teminatlarında bunlar olsun istemez miydiniz?

Unico Sigorta ile her şey sizin elinizde ve aracınız tamamen güvende!