35 yıldır köklerinin değerini bilmekten aldığı güçle çalışmalarını sürdüren Unico Sigorta Türkiye’nin farklı illerinden en başarılı acenteleri için “Köklere Yolculuk” temalı bir Endülüs gezisi düzenledi. Unico Sigorta bu özel gezi kapsamında acenteleriyle birlikte Endülüs bölgesinin tarihi ve kültürel zenginliklerini birlikte deneyimledi.

Yenilikçi sigortacılık ürün ve hizmetleri sunarak sürdürülebilir büyümeye hizmet eden Unico Sigorta, 5-8 Kasım tarihlerinde acenteleri için bir Endülüs turu organize etti. Unico Sigorta genel müdürü Ender Güzeler’in de bizzat katıldığı turun ilk durağı, dünyanın en eski şehirlerinden biri olan, Malaga idi. Tarihinde birçok medeniyete ev sahipliği yaptığı için adeta bir açık hava müzesi olan şehri gezdikten sonra ziyaretçiler, Granada’ya hareket ettiler. Tur kapsamında, Granada’daki İslam mimarisinin en güzel örneklerinden biri olarak kabul edilen El-hamra Sarayı da ziyaret edildi. Acenteler, sarayın tarihini ve kültürünü deneyimledikten sonra Granada şehir turunda bölgenin gizemli sokaklarını adım adım keşfetti. Turun üçüncü gününde ise bir katedrale dönüştürülen İslam mimarisinin başyapıtlarından Kurtuba Camii’nin de yer aldığı Cordoba’ya geçildi. Ziyaretçiler, bu eşsiz yapının içinde geçmişin izlerini takip etme fırsatı yakaladı. Turun dördüncü günün de tarih ve sanatın kucaklaştığı Sevilla ziyaret edildi. Sevilla’nın tarihi bölgelerini keşfederken, eşsiz mimarisi ve geleneksel İspanyol kültürü ile buluşma şansı yakaladı. Son günde ise yönünü Ronda’ya çeviren Unico Sigorta acenteleri, Tajo Nehri üzerinde bulunan Puente Nuevo köprüsüyle öne çıkan bu şirin kasabayı keşfetme fırsatı buldu.

Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler ”Unico Sigorta olarak tam 35 yıldır sigorta sektöründe değer yaratıyoruz. Bu 35 yıllık süreçte müşterilerimizle aramızda bir köprü görevi gören ve her zaman yanımızda olan acentelerimiz bizim için çok kıymetli. Bu tür etkinlikler onlarla bir araya gelmek, ilişkilerimizi kuvvetlendirmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak noktasında oldukça keyifli bir vesile oluyor. Türkiye’nin her bir köşesinde bulunan güçlü acente ağımız sayesinde her geçen gün daha da büyüyoruz. Bu başarıda payı olan tüm iş ortaklarımız ile birlikte daha nice yeni rotada buluşmayı ve bu iş birliklerinden doğan gururu ve dostluğu kutlamayı diliyoruz.” dedi.