En mutlu günlerimizde her şey baştan sona güzel olsun isteriz ama bazen öyle olmaz. Olumsuz durumlara hazırlıklı olmak insanın kendisini güvende hissetmesini sağlar.

Evlenmeye mi karar verdiniz? Hayırlı olsun. Sizi tatlı bir telaş bekliyor. Yapacak sürüyle işiniz var. Yaşayacağınız evi hazırlamanız, eksiklerinizi tamamlamanız gerek. En mutlu gününüzün, düğününüzün, nikahınızın belki kına gecenizin özenle planlanmasını yapıyor, gelinliğiniz, damatlığınız için dükkan dükkan geziyor, mutlu gününüzü sizinle paylaşacak olan kişileri seçerken kimseyi atlamadığınızdan emin olmaya çalışıyor, davetiyenizi seçiyor, koşturup duruyorsunuz. Bu arada balayı için de hazırlık yapıyorsunuz. Ya da henüz evlendiniz. Tüm telaş bitti. Hem çok mutlu hem de çok yorgunsunuz. Balayına çıkma vakti geldi. Heyecan içindesiniz. Peki balayına çıkmadan önce seyahat sigortanızı yaptırdınız mı?

Özel bir televizyon kanalında “Kabusa Dönen Yolculuklar” isminde bir program vardı. Gerçek olaylardan yola çıkarak hazırlanmış olan programda yolculukları esnasında başına olmadık işler gelen insanların hikayeleri anlatılıyordu. Gerçek olayların anlatıldığı programda, yaşananlar karşısında insan şaşıp kalıyordu. Hayat gerçekten de sürprizlerle dolu ve bazen bu sürprizler mutlu etmiyor ve gerçekten büyük, küçük kabuslara sebep olabiliyor. Baştan sona şahane geçmesini dilediğimiz balayınız bahsettiğimiz programdaki hikayelere dönme ihtimalini de maalesef içinde barındırıyor. Bunu göz ardı etmemek gerek.

Diyelim ki balayı için seçtiğiniz yere giderken valizini kaybettiniz. Uçağınız rötar yaptı ve tüm planınız mahvoldu. Bu durumda birileri size yardımcı olsa, mesela tazminat almanız için destek sunsa, kaybolan valiziniz bulunduğunda alınıp size getirilse fena mı olur? Diyelim Afrika’ya gittiniz, bilmediğiniz bir böcek sizi ısırdı ve bünyeniz alerjik, her tarafınız şişti. Güneye gittiniz, güneşin altında fazla kaldınız, vücudunuzda birinci dereceden yanıklar oluştu. Hindistan’ın alışık olmadığınız yemekleri midenizi bozdu. Zehirlendim sandınız. Gezmeyi, yürümeyi çok seviyorsunuz, fazla yürüdünüz ve güneş çarptı. Karadeniz yaylalarının hırçın doğasında ayağınızı burktunuz. Kolaylıkla tıbbi danışmanlık, tıbbi destek alabileceğiniz bir seyahat sigortasına sahip olmanız balayınızın zehir olmamasını sağlayabilir. O zaman elbette “İyi ki yaptırmışız” diyeceksiniz. Daha kötü şeyler de olabilir, burada hiç bahsetmeyelim. Acil tıbbi desteğe, yatarak tedaviye veya tıbbi transfere ihtiyaç duyabilirsiniz. Hazırlıksız yakalanmak zor durumları daha da zor hale getirir. Tüm bunlar olabilir, birilerinin başına her gün böyle şeyler geliyor çünkü. Bu tür durumlarda da seyahat sigortası yaptırmış olmak problemi daha kolay çözmenize yardımcı olacaktır.

Balayı planınızı yaparken seyahat sigortası yaptırmayı asla atlamamalısınız. Yola çıktığınızda, mesela sizi götürecek uçağa yetişmek için taksiye bindiğinizde bile geç kalmış sayılmazsınız. Zira bir kaç dakika içinde seyahat sigortanızı satın alabilirsiniz. Seyahat sigortası teklif al butonuna tıklayarak seyahatiniz ve sizin hakkınızdaki bir kaç bilgi içeren formu doldurduktan hemen sonra en uygun seyahat sigortası tekliflerini görebilir ve teminatınızı hemen başlatabilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışı seyahatleriniz için hazırlanmış seyahat sigortası ürünü online veya müşteri temsilcisi ile konuşarak telefon aracılığı ile alınabiliyor. Bu ürün sadece seyahat süresince geçerli olduğu için son derece ekonomik fiyatlarla kendinizi güvence altına alabiliyorsunuz. Ne olur, ne olmaz, diyerek tedbiri elden bırakmamak, özellikle evden, yakınlardan uzak olunan zamanlarda ve yerlerde neredeyse şart. Olası olumsuz durumlarda müşteri temsilcilerine kolaylıkla ulaşılabiliyor ve son derece hızlı bir şekilde çözüm üretme süreci başlıyor. Müşteri hizmetleri departmanı 7/24 hizmet veriyor. Balayınızda diş ağrınız tutarsa seyahat sigortanızın acil diş tedavilerini kapsamasından dolayı büyük mutluluk duyacağınızdan eminiz. Her şey riskli durumlarla karşılaşmanız durumunda sizi güvenceye alacak şekilde planlandı. Size düşen bu riskleri gözardı etmemek elbette. Olmaz olmaz demeyin, olmaz olmaz.

Unico siz yeni evlenenlerin araçlarını, evlerini korurken, balayında ve sonrasındaki her seyahatte de sizi koruyor.