Burç yorumları çoğumuz için merak uyandırıcı bir konudur. Özellikle yeni yılın gelmesiyle birlikte yıllık burç yorumlarına göz atmak, bizi o sene içinde neler beklediğine dair fikir sahibi olmamızı sağlıyor. 2018 yılının sağlık, mutluluk, aşk ve para getirecek zengin bir yıl olması ise hepimizin dileği. Peki, 2018 burç yorumları ne diyor?

Astroloji kısaca, gezegenlerin insanlar üzerindeki etkisini araştıran bir daldır. Astrolojide 12 burç bulunur. Koç Burcu ile başlayan sıralama, Balık Burcu ile son bulur. ‘Hangi burç ne zaman aşkı buluyor?’ ve ‘Hangi burcu ne bekliyor?’ sorularının cevabı için 2018 burç yorumlarına bakabilirsiniz.

Koç Burcu (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu, 2018 yılı ile birlikte güzel ve şanslı bir döneme adım atıyor. Önemli dönüm noktalarının yaşanacağı bu yıl, iyi değerlendirildiği sürece oldukça başarılı geçecek. Hayatına geçmişte yaşanmış olaylardan çıkardığı dersler yön veriyor. Çaba gösterdiği bazı konular istediği sonucu vermese de, Koçlar hırslı yapısıyla bildiğini okumaya devam ediyor. Koç Burcu bu yıl aşk hayatında denge ve uyuma önem verirken, karşı cinsin isteklerini kafaya biraz fazla takıyor olabilir. Hukuki konularda ise bir takım gelişmeler yaşanabilir.

Boğa Burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu 2018’de kendini sorguladığı bir yıl geçiriyor. Her konuda denge sağlıyor ve pek çok konuda yeni kararlar alıyor. Boğanın dikkat çeken yönü bu yıl da adından söz ettirmeyi başarıyor. İkili ilişkilerde ise çevresine güven veren bir yaklaşım sergiliyor. Boğa Burcu bu yılki kariyeriyle ilgili kendinden beklenmeyen bir dala yönelebilir. Bu sene hızlı ilerlemeler kaydeden Boğalar, sağlığına dikkat etmeli.

İkizler Burcu (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu 2018 yılında iş, para ve kariyer anlamında güzel bir döneme giriyor. Bu yıl tanışacağı yeni insanlar hayatına yön vermede oldukça etkili olacak. Özel hayatıyla ilgili heyecan dolu bir aşk İkizleri bekliyor. Bu yıl enerjisi oldukça yüksek olan İkizler, karşısına çıkan küçük sıkıntıları gözünde büyütmemeli. 2018 yılında hayatını düzene sokan İkizler Burcu, daha bilinçli ve cesur olduğu bir yıl geçirebilir.

Yengeç Burcu (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu 2018 yılı ile birlikte kendi hayatına odaklanıyor. Hedeflerine yaklaşma konusunda büyük adımlar atan Yengeçler oldukça başarılı bir yıl geçirecek. Yoğunluk nedeniyle sevdiklerine zaman ayırmakta zorlanabilirler. Aşk hayatlarında ise güzel gelişmeler Yengeçleri bekliyor olacak. Eğitim ve kariyer odaklı yoğun bir yıl geçiren Yengeç Burçları, sağlık konusunda ise daha özenli davranmalı.

Aslan Burcu (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu, 2018 yılında büyük değişikliklere doğru yol alıyor. Şartların zorladığı zamanlar olsa da Aslanın bu yılki temposu oldukça yüksek. Sağlığına ve görünümüne dikkat etmesi gereken Aslan Burcu, stres yaratan durumlardan uzaklaşma konusunda gayet iyi bir tutum sergiliyor. Eğitim alanında kendine yeni aktiviteler edinen Aslanlar, kendi yaşamına büyük ölçüde katkı sağlayacak.

Başak Burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu, 2018 yılı ile duygusal bir yoğunluğun içine giriyor. Yaptıkları ve yapmak istedikleri arasında düşünen Başaklar, hayatı sorguladıkları bir sürece girecek. Karşısına çıkan fırsatları değerlendirirken olayları farklı açılardan düşünmeyi ihmal etmemeli ve aşkla ilgili konulara biraz ara vermeli. Bazı şeylerin tam da ümitlerini kestikleri anda başka bir şekilde karşılarına çıkabileceğini de unutmamalılar.

Terazi Burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu 2018 yılı ile hemen her konuda sevdiklerinin desteğini aldığı bir döneme giriyor. Geçtiğimiz yıldan çıkardığı sonuçlar ve kazandığı deneyimler bu yılın daha iyi geçmesine zemin hazırlayacak. Geldiği noktayla ilgili değerlendirmelerini yapacak, yeni gelişmeleri olumlu karşılayacak ve yola devam edecekler. Aile ve arkadaşlarla ilgili yaşanabilecek bazı sorunlar Terazileri bu yıl biraz sıkabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu 2018 yılında kariyer anlamında oldukça motive bir sürece giriyor. Kendini daha iyi yetiştirmek, daha fazla kazanmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için hayli çalışan Akrepler, bu yıl içinden nasıl geliyorsa öyle davranacak. Artık hiç kimse ve hiçbir şey için ödün vermeyen Akrep Burcu, kendinin farkına varıyor.

Yay Burcu (22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu geçtiğimiz sene yakaladığı belli orandaki düzenden tam anlamıyla tatmin olmuş değil. 2018 yılı ile birlikte hayatını yeniden yapılandırmaya odaklanan Yaylar, oldukça uğraş vereceği bir yıl geçirecek. Ruhsal anlamda da değişime ve gelişime ihtiyaç duyan Yaylar, bu yıl eksik olan noktaları tespit ederek tamamlama yoluna gidecek ve sorumluluklarının farkına vararak yollarına devam edecek.

Oğlak Burcu (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu, 2018 yılı ile birlikte sıkıntıları geride bıraktığı daha sakin bir sürece giriyor. Yeni yıl Oğlak Burcu için yeni ve güzel gelişmelerin yaşanacağı bir yıl olacak. Bu yıla kadar mevcut şartlara uyum sağlamakta zorlanan Oğlaklar, bu yıl özellikle ruhsal olarak büyük ölçüde bir rahatlama yaşıyor. Ailesi ve yakın çevresiyle ilgili yaşanan kayıplar ise son buluyor. Oğlaklar için önemli bir döngünün tamamlanması söz konusu.

Kova Burcu (22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu 2018 yılı ile birlikte sosyal çevresini yeniden gözden geçiriyor. Bu yıl kendine yararı olmadığını düşündüğü şeyleri hayatından çıkaran Kovalar, bazı akrabaları ve arkadaşları ile arasına mesafe koyabilir. Geleceğiyle ilgili önemli ve büyük adımlar atan Kova Burcu, güzel gelişmeler ile karşılaşacak. Kovalar, geçmişte kalan ve kendine ağırlık yapan ne varsa bu yıl hepsinden kurtuluyor.

Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu, 2018 yılı içinde kariyer odaklı bir yıl geçiriyor. Geçen sene içinde bir takım borçlara girmiş olan Balıklar, bu yıl borçlarını kapatacak ve yatırım yapmaya başlayacak. Kontrolü dışında gelişen sorunlara müdahale etmeyecek ve böylece sorunlardan uzak duracak. Balık Burcu için önemli gelişmelerin yaşanacağı 2018 yılında bazı durumlar netlik kazanacak. Özellikle aşk hayatıyla ilgili sorunlar yaşayan Balıklar yeni kararlar alabilir.