Unico Sigorta olarak, kaskosu olan müşterilerimize özel lastik değişimi, lastik saklama ve balans hizmetlerini ücretsiz olarak veriyoruz.

Lastik değişimi ve lastik saklama hizmetlerinden birlikte faydalanabileceğiz gibi sadece lastik değişimi (Lastik değişim işçiliğini alıp, lastiklerini kendi saklaması ve bir sonraki lastik değişimi yaptırması durumu) veya sadece saklama hizmetlerinden (Değiştirilmiş lastiğini saklamak için getirip, bir sonraki değişimi yaptırması durumu) ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Böylece hem kullanılmayan lastiklere yer bulma derdinden kurtuluyor, hem de aracın direksiyon, süspansiyon aksamlarının yıpranmasını ve lastiklerin düzensiz aşınmasını engelleyen balans hizmetini yılda 2 kez yaptırmış oluyorsunuz.

Müşteri ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmet çözümleri sunan Unico Sigorta, en avantajlı kasko seçenekleriyle karşınızda. Hem ücretsiz lastik hizmetlerinden faydalanmak hem de UniKasko’nun avantajlı hizmetlerinden yararlanmak için en yakın Unico Sigorta acentesine bekliyoruz.

En yakın acente için ▼