Unico Sigorta olarak 35. yılımıza özel olarak tasarladığımız UniMarka Tam Kasko sigortamız ile 10.000 TL’ye kadar mekanik arıza teminatı, 5.000 TL’ye kadar olan boyasız kaporta göçük düzeltme ve derin çizik onarımlarının hasarsızlığı bozulmadan gerçekleştirilmesi gibi ek faydalar sunarak araç korumasını en üst seviyeye çıkarıyoruz.

Kazaya bağlı hasarlarda, Servis Plus+ ve Anlaşmalı Özel servislerde onarım süresi boyunca ikame araç ya da hasarın onarım süresinin 5 günü geçmesi halinde aşılan süre için günlük 500TL nakdi ulaşım yardımı sağlıyoruz. Bu sayede, sürüş deneyiminin kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde sürdürülmesini hedefliyoruz.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını maksimum düzeyde karşılamak üzerine kurguladığımız UniMarka Tam Kasko; 2015 – 2023 model yılı aralığında ve bedeli 5 milyon TL’ye kadar olan Volkswagen, Ford, Renault – Oyak, Tofaş – Fiat, Toyota, Opel, Hyundai, Nissan, Dacia, Peugeot, Renault ve Citroen gibi seçili markalara özel benzersiz avantajlar, ayrıcalıklı servis imkanı ve kapsamlı teminatlarıyla tüm ihtiyaçları sağlamayı hedefliyor.

Ürün, teminat ve limitleriyle, araç sahiplerine standart kasko sigorta fiyatlarında çok zengin bir içerik sunarken, servis seçim serbestisi ile araç sahiplerine önemli bir ayrıcalık sunuyoruz.

Size en yakın acentemizi bularak ayrıntılı bilgi almak için;