Unico Sigorta Sponsorluğunda Yarışan Barkın Pınar Türkiye Pist Şampiyonası Maxi Grup İlk Ayak Yarışlarında, Şampiyonada Liderliğe Yerleşti!


Avis Türkiye Pist Şampiyonası geçtiğimiz ay İzmit Körfez Yarış Pistinde gerçekleşen ilk ayak yarışları ile start aldı. Unico Sigorta sponsorluğunda yarışa katılan Barkın Pınar yapılan test seanslarında sürekli geliştirdiği süreleri ile göz doldurdu. Geçen sezonu Türkiye ikincisi olarak tamamlayan ve 2023’te şampiyonluk hedefi ile start alan Barkın Pınar, sıralamada en iyi dereceyi elde ederek pole pozisyonunun sahibi oldu.
Bu sonuçlarla Barkın Pınar şampiyonda liderliğine yerleşirken takımlar şampiyonasında da en üst sıraya çıktı.


“Unico Sigorta’ya takımıma ve bu spora verdikleri destek için teşekkür eder, sektördeki 35.yıllarını kutlarım.”
Barkın Pınar yarışların ardından ‘’Hafta sonunu arzu ettiğimiz şekilde bitiremesek de hedeflediğimiz yerdeyiz. Cumartesi yaşadığım temas, pazar günü hava koşulları podyumda birinci sıraya çıkmama engel olsa da aldığım puanlarla şampiyonada lider olmak önemli. Takımımın desteği ile hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Unico Sigorta’ya takımıma ve bu spora verdikleri destek için teşekkür eder, sektördeki 35.yıllarını kutlarım.’’ diye konuştu.

“Başarıya ortak olmak heyecan ve gurur verici.”
Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler, “Unico Sigorta ailesi olarak sporu ve sporcuları desteklemeye önem veriyoruz. Barkın Pınar gibi ülkemizde motor sporunun önemli isimlerinden birinin başarısına ortak olmak bizim için de heyecan ve gurur verici. Devam eden yarışlarda da sevgili Pınar’a başarılarının devamını diliyor, yanında olmaya devam ediyoruz.” dedi.