Otomobilinizde de rahat etmek hakkınız! Sürüş sırasında trafiğe daha fazla dikkatinizi vermenizi sağlayacak ve araç içindeki konforunuzu arttıracak bazı aksesuarlar sizin için sürüş deneyimlerinizi daha keyifli hale getirebilir.

Her mesafe “2 dakikalık yer” değildir; bazıları uzun olur. Ya da sıkışık bir trafikteyken hangi mesafe iki dakikada alınabilir ki? Öyle ya da böyle, herhangi bir nedene bağlı olarak aracınızın içinde uzun süre geçirecekseniz biraz konfor herkes için şart.

Güvenli Bir Sürüş Deneyimi Edinin

Her zaman ulaşılabilir olmak, özellikle de yolculuk yaparken, oldukça önemli. Cep telefonları da bu konuda işlevsel bir yer kaplıyorlar. Ama sürüş esnasında çalan bir cep telefonunu elinize alıp konuşmak trafik kuralları açısından uygun olmadığı gibi direksiyon hakimiyetinizi de kaybettirebilir. Fakat mıknatıslı telefon tutucular, artık bu problemi ortadan kaldırmış durumda. Aracınıza sabitleyeceğiniz telefon tutucu sayesinde aramalarınız sırasında telefonunuzu hem elinize almak zorunda kalmaz hem de navigasyon olarak rahatça kullanabilirsiniz.
Eh, tabii, “aramalar” demişken… Yapacağınız görüşmeler için en fazla kolaylık sağlayan aksesuarlardan biri de Bluetooth kulaklık. Sadece tek tuşla gelen aramayı cevaplayabilir ya da sonlandırabilirsiniz. Üstelik bu sayede, eğer araçta başka biri varsa telefon görüşmelerinize kulak misafiri olmalarını önleyebilirsiniz.

Yol sürüşü yapan araç sahiplerinin olmazsa olmazı, bir diğer araç aksesuarı olan şarj aletlerini de hatırlatmakta fayda var. Gerek aramalar gerekse navigasyon kullanımı cep telefonunuzun şarjını tüketecektir. Yolda şarjınız bittiği için telefonun kapanmasına engel olan araç şarj cihazını, USB kablo vasıtasıyla çakmak gözüne taktığınızda telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Üstelik şarj cihazı için voltran oluştaracak nitelikte olan bir diğer aksesuar olan çakmak çıkış çoklayıcı sayesinde aynı anda birden fazla telefonu şarj etmeniz de mümkün.

Sıcak Yaz Günlerine Meydan Okuyun

Özellikle uzun yolculuklarda bir ihtiyaç da içecekler. Özellikle yazın yaptığınız yolculuklarda sürüş esnasında bir şeyler içme ihtiyacınız artar. Buz gibi suyu lıkır lıkır içtikten sonra şişeyi ya da bardağı yanınızdaki koltuğa bırakmak yerine bardaklıklı kolçak edinmek sizin için daha rahat olacaktır.

Yaz aylarında özellikle araçların içi daha da sıcak oluyor. Her zaman gölgede bir park alanı bulmak mümkün değil. Güneş altında kaldığınızı düşünelim. Arabaya bindiğiniz anda direksiyona dokunmak neredeyse mümkün değil. Fakat, güneşlik olarak bilinen oto aksesuarınız varsa, bu sizin için sorun değil. Ön cama yerleştireceğiniz güneşlik sayesinde arabanız güneşte kalsa bile ışığın aracın içiyle temasını keser. Çoğunlukla ön cam için olanlar kullanılsa bile yan camlar ve arka cam için de güneşlik mevcut. Hem arabanızın içi ısınmaz hem de koltuk kaplamalarının rengi solmaz.

Temizlik Kadar Güvenlik de Şart

Eh, hazır koltukların renginin solmasını önlemişken taban döşemelerinin yıpranmasını, toza çamura bulanmasını da önlemek isterseniz oto paspasları tam da sizin ihtiyacınıza uygun. Bu aksesuarlar sayesinde artık taban döşemelerinize doğrudan ayak basılmayacağı için yıpranma ya da kir sizin için sorun olmaktan çıkar. Ve ince bir nüans olan koku! Kapıyı açıp koltuğunuza geçtiğiniz anda burnunuza dolacak mis gibi bir koku istiyorsanız, araç kokuları aracınızın içinde hoş bir atmosfer yaratmak için gözünüz gibi baktığınız otomobilinizin her zaman güzel kokmasını sağlar.

Aracınızın konforunu sağlayacak bu aksesuarlar sürüş keyfinizi arttıracak tabii; fakat aracınızın konforlu olması kadar garanti altında olması da önemli! Unikasko aracınızın güvenliğiyle ilgili alışılmışın dışında bir kasko teklifi sunmaya hazır! Aracınızın konforlu oluşu kadar garanti altına alınmış olmasını da istiyorsanız, Unico Sigorta’nın her bütçeye uygun kasko fiyatları dikkatinizi çekebilir. Bütçenizi zorlamayan, kredi kartlarınızı esir etmeyen kasko bedeli hakkında bilgi edinmek ve yeni nesil kasko teklifi almak için https://www.unicosigorta.com.tr/unikasko sitemizi hemen ziyaret edebilirsiniz.